We stellen verschillende thema’s voor in onze workshops. Tijdens elke workshop zal elke deelnemer zijn/haar Insights Discovery Profiel ontvangen. Verschillende hoofdstukken zijn beschikbaar volgens de gekozen Workshop: Discovery Hoofdstuk, Management Hoofdstuk, Effectief Verkopen Hoofdstuk, Persoonlijk Doelstelling Hoofdstuk, Interview Hoofdstuk.

Team Effectiviteit

In een recent onderzoek van de Insights Group beweert 70% van de respondenten dat ze deel uitmaken van een disfunctioneel team. Te beginnen met zelf- en ander bewustzijn, helpen we mensen te begrijpen waarom ze ervoor kiezen om te werken zoals ze doen, waarom anderen verschillende keuzes kunnen maken, en wat dat zou kunnen betekenen voor de algehele effectiviteit van het team.

Door dat begrip toe te passen, helpen we mensen betere relaties op te bouwen met hun naaste collega's op het werk. Niet enkel relaties verbeteren,  dit geldt ook voor veel dingen die van fundamenteel belang zijn voor teamsucces, zoals productiviteit, communicatie, helderheid van rol en doel, en algehele teameffectiviteit. Dankzij deze workshop kan je van je team verwachten dat ze zeer interactief is en gericht op het creëren van eigenaarschap, dat ze in staat is om disfunctionele patronen te helen en duurzame verschuivingen in gedachten, gevoelens en gedrag te creëren.

« Our objective was for the team members to get to know each other (and themselves) better and thereby to work more effectively as a team. This objective was met and the training lead to very interesting and fruitful discussions afterward.  The participants also enjoyed the workshop as such as it is given with a lot of passion by Natacha and Caroline, that are very complementary in their profiles, and find the right balance between theory and practice.  It was a pleasure to work with them”

 

Stéphanie Duchemin, Human Capital Manager, The House of Marketing 

Tijdens de workshop brengen we het hele team in kaart op basis van hun persoonlijk profiel.

Deze krachtige tool belicht de verschillende stijlen. Bovendien zullen we de sterke en zwakke punten van een organisatie identificeren.

Deze workshop is een 1- of 2-daags programma. Het kan worden verpakt in één intense agenda of het kan worden gecombineerd met andere activiteiten zoals met name een teambuilding. Vraag ons om advies.

Sales Effectiviteit

Op basis van het Insights Discovery Personal Profile en in het bijzonder het hoofdstuk Saleseffectiviteit, helpen we verkopers te begrijpen hoe ze hun unieke stijl kunnen gebruiken om hun klanten, genoten en managers te beïnvloeden, hun potentieel te overtreffen en deel uitmaken van een werkelijk uitzonderlijk verkoopteam.

Met behulp van onze diepgaande inzichten, gegenereerd door het Profielrapport en het Werkshop boek, onderzoeken we diepgaand het verkoopmodel dat een persoonlijke band met de klant creëert en een onmiddellijke toepassing van het leren aanmoedigt.

Elke verkoopmedewerker zal, na het leren van het Insights Discovery model en de begrippen van de kleurmethode, in staat zijn om de meest efficiënte stijl te detecteren om met een klant te communiceren op basis van het profiel van de klant.

Met andere woorden; uw verkoopmedewerkers leren zich aan te passen aan de klanten voor betere prestaties.

Deze workshop is een tweedaags programma. Het is vrij intens en vereist volledige aandacht van het aanwezige team.

Er is geen voorbereiding nodig, behalve de voltooiing van de online-vragenlijst voor Insights Discovery.

Hoe werkt het?

Elk programma is uniek. We passen onze programma's volledig aan volgens de behoeften van elke organisatie.

Omdat sommige bedrijven onze workshop willen opnemen in een teambuilding programma, kan het worden gecombineerd met andere activiteiten zoals een sport, leuke spelletjes of een rondleiding. CoachYou kan je helpen met de organisatie van het hele evenement. Neem contact met ons op voor een lijst met ideeën en advies op maat van uw behoeften.

 

De workshop

Deze workshop wordt meestal gepland over 1 of 2 dagen. We bespreken de basisbeginselen van Insights Discovery en elke deelnemer ontvangt zijn / haar profiel. Een aantal oefeningen en discussies zullen een grondig inzicht verschaffen in de bijzonderheden van elk teamlid, wat zal resulteren in een actieplan om de samenwerking te verbeteren.

Ons doel is om het een permanent hulpmiddel te bieden dat in de hele organisatie wordt gebruikt. We kunnen de agenda plannen op basis van uw behoeften en het aantal personen dat het evenement bijwoont.

Ons doel is om hiervan een permanente tool te maken waar de hele organisatie gebruik van kan maken. We kunnen het agenda aanpassen aan uw noden en het aantal deelnemers van het evenement.


De locatie

Onze workshop kan binnen het bedrijf plaatsvinden. Een grote vergaderzaal met voldoende ruimte om een vloermat van 3 meter breed te plaatsen is noodzakelijk. CoachYou neemt al het benodigde materiaal mee ter plaatse.

De workshop kan ook buiten het bedrijf worden georganiseerd. In dit geval moet je een locatie reserveren of CoachYou kan er voor zorgen.

 

 

De planning 

Onze Workshop loopt meestal van 9:30 tot 17:30. Er is een lunchpauze om 13u tot 13u30, waarbij telefoongesprekken en e-mails kunnen worden afgehandeld. Buiten die pauze is de aanwezigheid en aandacht van elke deelnemer onmisbaar. Alle apparaten zijn stil tijdens de workshop.

 

Het materiaal 

CoachYou levert al het benodigde materiaal. Naast een gedrukt exemplaar van hun persoonlijk profiel ontvangt elke deelnemer een notebook en een set Lego's van de 4 kleuren.