In dit programma richten we ons op de Persoonlijke effectiviteit binnen een organisatie. Het is speciaal  ontworpen om een aanzienlijke invloed te hebben op de communicatie binnen een team, leiderschapsvaardigheden en algehele prestaties. Het resultaat van dit programma wordt meer assertiviteit, sterker zelfbewustzijn en een drastische verandering in de perceptie door anderen verwacht.

Voor wie is het?

Voor alle medewerkers van een organisatie. Van C-level tot de beginfase van een carrière. We zullen C-levels helpen verbinding te maken met hun team door hun leiderschap te versterken. We zullen een loopbaanontwikkelingsplan ontwerpen met het middenmanagement door hun zelfbewustzijn te verhogen alsmede de behoeften van de organisatie beter te begrijpen.

 

How does it work?

The conversations are one-to-one with the employee. At first, CoachYou will interview the team of the employee to build an understanding of the perception of the employee. Afterwards a series of confidential conversations will take place.

We advice to start with 5 sessions of 1 hour. According to your needs, we can add more sessions.

Waar vinden deze sessies plaats?

CoachYou kan naar het bedrijf komen waar een stille vergaderruimte moet worden gereserveerd voor de sessie. Sommige sessies kunnen ook vanop afstand worden gedaan met behulp van Skype, Messenger Video of Google Hangout.