Waarom CoachYou?

Want hier draait alles rond jou !   We bieden u een flexibele benadering naar opleidingen toe alsmede een grote verscheidenheid aan cursussen en studiemethoden om op deze manier zo dicht mogelijk bij uw interesses en levensstijl aan te sluiten.  Tijdens de ganse duur van het programma, bieden we  persoonlijke ondersteuning om u te helpen uw doelen te bereiken.  

Al onze trainingsactiviteiten worden gegeven in een aangename werksfeer waarin interactiviteit tussen experts en deelnemers de sleutelfactor is  voor het succes van de activiteit. 

We leren niet enkel uw bedrijf kennen, we hebben er oprechte interesse in en willen u graag helpen om uw bedrijf zijn volle  potentieel te bereiken. We investeren onszelf persoonlijk in elk project waaraan we werken. Onze programma's zullen de efficiëntie, de algehele communicatie en het moreel van de medewerkers verbeteren.


Het verhaal van CoachYou

CoachYou is opgericht door Natacha Debock. Ze is Insights Discovery Certified Practitioner en ook professionele coach ICF ACC niveau (@The Coaching Square) met uitgebreide ervaring in people management en coaching. Haar ervaring ligt bij snelle, flexibele en middelgrote tot grote bedrijven. De belangrijkste namen op hun cv's : Proximus, Google of Harvard. Ze heeft de wil om werkgevers en hun teams verder te helpen om hun volledige potentieel te bereiken. 

 

Natacha Debock

Natacha heeft een uitgebreide professionele ervaring met minstens 20 jaar ervaring in commerciële en marketingafdelingen in België en in Silicon Valley in de VS.

Ze werkte voor bedrijven van verschillende omvang, van starters tot grote bedrijven waar ze ter plekke teams leidde, maar ook vanop afstand, en ze begrijpt de uitdagingen van de managers van vandaag. Ze werkte vele jaren voor bedrijven zoals Google of Proximus, en gebruikte zelf enkele van de beste ontwikkeling-en persoonlijke groei programma's.

Gedurende haar carrière merkte Natacha dat steeds dezelfde people management- en leiderschap-kwesties terugkwamen en heeft daarom beslist om CoachYou op te richten  om bedrijven te helpen efficiënte teams op te zetten en de bekwaamheid van hun mensen te benutten.

Natacha is een moeder van 2. Als ze niet aan het werk is, rijdt ze te paard en speelt ze piano.

Email: natacha@coachyou.be - Mobile: +32 477 214 801