Wij bieden people development oplossingen op maat

Onze missie is om te helpen bij de persoonlijke en professionele ontwikkeling van werknemers onafhankelijk van de omvang van het bedrijf. We richten ons op het individu en helpen hen hun eigen potentieel volledig te ontwikkelen om zo de organisatie optimaal  te dienen.

Wist u dat onderzoek heeft aangetoond dat, in het geval van traditioneel onderwijs, cursisten slechts 10% onthouden van wat er is geleerd? Door een unieke combinatie van trainingen en workshops leert u hoe u uw relaties positief kunt beïnvloeden en krijgt u inzicht in de essentiële processen van leiderschap.

Hoe doen we dat?

Onze samenwerking begint met wat uw organisatie uniek maakt: de mensen. Omdat elke verandering op weg naar betere prestaties begint bij een beter zelfbewustzijn van uzelf en uw werknemers alsmede van uw collega's.

Op basis hiervan helpen we mensen hun communicatieve vaardigheden en relaties te verbeteren. Dit heeft een enorme impact op het functioneren van uw organisatie: teams werken effectiever samen, mensen geven betere begeleiding, reageren flexibeler op veranderingen en voelen zich nauwer verbonden met de cultuur en waarden van uw organisatie. Voeg hierbij  een nog betere interactie met klanten aan toe en de cirkel is rond.

Laat mensen het beste uit zichzelf halen door hun zelfbewustzijn te verbeteren. Leer en waardeer elkaar en creëer een werkomgeving waarin innovatie, creativiteit en productiviteit alle ruimte krijgen.

Een van de modellen die we gebruiken is Insights Discovery:

Insights Discovery is een gemakkelijk toegankelijk kleurenmodel dat, in combinatie met een persoonlijk profiel, mensen meer inzicht geeft in zichzelf en anderen. Een sterke basis voor effectieve samenwerking en optimaal functioneren.

“90% van de top performers wordt beschouwd als zeer zelf bewust.” - Forbes

Insights Discovery methodologie

Insights Discovery is een gemakkelijk toegankelijk kleurenmodel dat, in combinatie met een persoonlijk profiel, mensen meer inzicht geeft in zichzelf en anderen. Een sterke basis voor effectieve samenwerking en optimaal functioneren.

Voor wie is het?

CoachYou werkt met alle niveaus van de organisaties. We zijn van mening dat als elk teamlid zijn / haar communicatiestijl verbetert, de hele organisatie hiervan zal profiteren. Een beter begrip van elkaar zal leiden tot een efficiëntere onderneming, dat een directe impact zal hebben op de winst, de retentie van werknemers en de kwaliteit van leiderschap.